مباني نظري و پيشينه پژوهش وسايل كمك شنوايي (كاشت حلزون، سمعك، كامپيوتر و ....)
مباني نظري و پيشينه پژوهش وسايل كمك شنوايي (كاشت حلزون، سمعك، كامپيوتر و ) در 15 صفحه ورد قابل ويرايش با فرمت doc |
![]() |
دسته بندي | پيشينه متغير هاي روانشناسي |
فرمت فايل | doc |
حجم فايل | 92 كيلو بايت |
تعداد صفحات فايل | 15 |
.
مباني نظري و پيشينه پژوهش وسايل كمك شنوايي (كاشت حلزون، سمعك، كامپيوتر و ....) در 15 صفحه ورد قابل ويرايش با فرمت doc
توضيحات: فصل دوم پايان نامه كارشناسي ارشد (پيشينه و مباني نظري پژوهش)
همرا با منبع نويسي درون متني فارسي و انگليسي به شيوه APA جهت استفاده فصل دو پايان نامه
توضيحات نظري در مورد متغير و همچنين پيشينه در مورد متغير مربوطه و متغيرهاي مشابه
رفرنس نويسي و پاورقي دقيق و مناسب براي فصل دو پايان نامه
منبع : دارد (به شيوه APA)
نوع فايل: WORD و قابل ويرايش با فرمت doc
قسمتي از مباني نظري متغير:
وسايل كمك شنوايي
يكي از مهمترين پيشرفتهايي كه در قرن حاضر براي كمك به افراد مبتلا به نقايص شنوايي حاصل شده است وسايل كمك شنوايي الكترونيكي است.
وير درباره چگونگي كاركردن با اين وسايل چنين توضيح مي دهد:
همه وسايل كمك شنوايي مدرن داراي سه قسمت اصلي ميباشند: يك ميكروفن، يك دستگاه تقويت كننده صوت و يك گيرنده. ميكروفن و گيرنده انرژي را از يك نقطه به نقطه ديگر منتقل مي سازند. با اين قرار ميكروفن كوچكي كه در وسيله كمك شنوايي تعبيه شده است انرژي صوتي را به انرژي الكتريكي تبديل مي كند (درست همان كاري كه دهاني تلفن انجام مي دهد) در حالي كه كارگيرنده برعكس است يعني انرژي الكتريكي را مجددا به انرژي صوتي مبدل مي سازد (درست مثل كاري گوشي تلفن انجام مي دهد).
در بين اين دو قسمت دستگاه تقويت كننده قرار دارد. كار اين دستگاه اين است كه سطح علامتي را بين درون داد و برون داد افزايش مي دهد. تعدادي از وسايل كمك شنوايي را كه در حال مورد استفاده مي باشد نشان مي دهد مي توان آنها را مستقيما در مجراي گوش در جيب پيراهن و يا در قاب عينك جاسازي كرد و يا آنها را روي استخواني كه پشت گوش است قرار داد. از طريق يك ارزيابي شنوايي سنجي مي توان نوع وسيله متناسب با نياز كودك را معين ساخت. عامل ديگري كه دراينجا بايد به آن اشاره كرد نگرانيهايي است كه كودك درمورد وضع ظاهر خويش هنگام استفاده از وسيله از خود نشان مي دهد (مستون و ويلكنس، 2008).
كاشت حلزون
متخصصان شنيداري/ كلامي بر اين باورند كه هيچ نظامي براي رشد توانش گفت و گو و موفقيت آموزشي كه قادر به پاسخگويي نيازهاي فردي تمام كودكان ناشنوا و سخت شنوا باشد، طراحي نشده است. امروزه با سمعكهاي مناسب، كاشت حلزون شنوايي و ديگر فن آوريهاي پيچيده، بيشتر كودكان ناشنوا و سخت شنوا ميتوانند به طور چشمگيري از تمرينهاي شنيداري/كلامي بهره ببرند (ابراهيمي، 1386).
...........
.....................
..................................
پژوهشهاي داخلي
در پژوهش بيطرفان، عفتپناه، رادفر و رادفر (1393) با عنوان "بررسي مقايسهاي رفتار انطباقي در كودكان ناشنوا و كودكان با شنوايي طبيعي 12 تا 36 ماه" نتايج نشان داد در گروه سني 23-12 ماهه، نمره رفتار انطباقي در دو گروه مورد و شاهد متفاوت بود در حالي كه در سن بالاتر (36-23 ماهه) هر چند نمره گروه شاهد بالاتر بود، اما اختلاف آماري معناداري وجود نداشت.
قائمي و همكاران (1392) در پژوهش خود بررسي مقايسهاي مهارت هاي درك و كاربرد فعل مجهول در كودكان كم شنواي كاشت حلزون با كودكان طبيعي به اين نتيجه رسيد كه كودكان كم شنوا در ميزان درك و كاربرد افعال مجهول داراي تاخير قابل ملاحظهاي ميباشند كه علت اين امر مي تواند تاخير در زمان تشخيص كم شنوايي، تاخير در دريافت آموزش هاي توانبخشي، از دست دادن دوره زبان آموزي و عدم كفايت كامل دستگاه كاشت باشد (قائمي و همكاران، 1392).
در تحقيق چيستن و همكاران (2008) با عنوان رشد حركتي كودكان ناشنوا با كاشت حلزون و بدون آن نتايج نشان داد كودكان ناشنوا با كاشت حلزون مهارت هاي حركتي را بهتر از كودكان ناشنوا بدون كاشت حلزون انجام نمي دادند.
در تحقيق راجندران و گلاري روي (2011) با عنوان "بررسي مروري عملكرد مهارت حركتي و تعادل در مشكل شنوايي كودكان" نتايج نشان داد در كودكان 12 تا 24 ماهه، اختلاف معني داري بين دو گروه وجود دارد. با اين حال، در كودكان 24 تا 36 ماهه تفاوت معني داري وجود ندارد.
- پنجشنبه ۱۲ بهمن ۹۶ ۲۱:۴۳ ۶۲ بازديد
- ۰ نظر